duminică, 30 iunie 2013

Pretty Woman sau Paradoxuri Feminine




Eu pur şi simplu nu pot păstra calmul cînd merge vorba despre femei, despre sufletele noastre pereche, pentru că femeile îs cel mai misterios lucru care există pe  pămînt, asta-i ca BAC-ul, 12 ani înveţi şi tot te temi că nu a să-l dai şi de fapt aşa analizînd parcă nu-i nimic eşit din comun, căci încă de pe timpurile lui Adam şi Eva, merg legende despre logica feminină. Există ea sau nu ? nu mai înţelegi, tucma parcă-i o temă ideală pentru un nou Episod Wake Up. Iaca aşa ca băiet dintr-o parte te uiţi analizezi, analizezi, ca să faci cum zice Socrate, să ştii că nimic nu ştii. Şi aici merge vorba de o mică greşeală a bărbaţilor care cred în aceste stereotipuri, căci bărbaţii încă din perioada lui Adam şi Eva, îmblă după femei, se gîndesc la ele, le vor, le visează nopţile, le admiră, şi le caută, ei poate nu taman din timpul lui Adam şi Eva, pentru că Adam era singurul biliardist de pe pămînt şi numa el juca Snooker ca O'Sullivan, Lui îi era mai uşor, el nu avea concurenţă. Dacă cauţi pe net, sau dacă ai ave nişte ochelari care citesc minţile bărbatului, în toate minţile negrul pe alb(mai puţin al lui Oleg Brega) ar scrie, Şi să fac să cuceresc o  femeie ? Ce vrea ea ? cum vrea ea ? ce să zic ? cum să fac ?. Dacă în viaţa reală ar fi posibil ca în jocurile video, iaca te apropii de o fată începi a vorbi şi la fiecare cuvînt te sahraneşti, cum faci o greşeală pui zagruziti şi începi din nou, sau ca în filmul deni surka, ap atunci parcă tot ar fi mai uşor, da din păcate Viaţa îi alt tipaj de joacă, şi aişi tăt merge pe curat, fără maculator. Ap iaca Băieţii, bărbaţii, îs aproape ca femeile, adică cum, dacă femeile tot se gîndesc cum arată, dacă îi stă sau nu-i stă rochia, dacă o văzut-o, de ce nu s-a sălutat şi aşa mai departe, păi iaca la fel îs şi bărbaţii, numai că ei îs oleacă mai păroşi pe chept şi nu arată pe faţă că mol tipa aceste întrebări îi deranjează. Şi iaca aşă fiind bărbat te întrebi şi nu le place femeilor, ca să eviţi aceste lucruri şi să faci numai ce le place, cap să le cucereşti . Vorba şeia mai demult fetele erau altfel nu fugeu după iphonuri, bmw-uri, bani, mall-uri, da făceau sex prosta tac, din suflet, cu adoare, gingăşie. 

Deci eu aşă ca printre altele am decis încă odată să încerc să arăt că în mare parte nu contează ce metode adopţi tu acolo ca să cucereşti o fată că ele singure nu ştiu ce vor, pe dînsele cînd le pocneşte truba de nerjaveikă a lui cupidon în cap, poţi să şii tu şi Depp, şi Borea de la a 5-lea, şi Gentleman, şi Adidasman, nu contează, contează să mergi cu truba în mînă, aşă pentru orice eventualitate, tehnica îi tehnică da truba-i trubă. Deci aşa psihologic, din propria experienţă am înţeles că fetelor nu le plac la băieţi anumite lucruri, eu am încercat să le descifrez, da vorba lui Cheloo, dacă ai nimerit în rahat înoată sau mori.
Deci Paradoxuri Feminine
1.Femeile nu ibesc minciuna şi deodată găsim şi o contrazicere, care zice că femeile iubesc cu urechile, deci totuşi iubesc minciuna, că de obicei uneori bărbaţii mai înfloresc ca să primească ceea ce dorească, aşa că mai bine reformulăm, fetele nu iubesc băieţii care nu pot minciuni, sau pe care îi prind cu minciuna, da atît timp cît ea aşa de tare seamănă a adevăr, şi aşa-i de frumos rostită, tăt îi în regulă, şi ca în vorba ceeea Caroli ta golîi.
2. Femeile chipurile nu iubesc bărbaţii care-s prea siguri în ei, narcisiştii, cu o samooţenkă prea înaltă, şi tototadă alt mit zice că femeilor nu le plac rataţii, bărbaţii looseri, care cînd scuipă înainte vîntul aduce totul în faţă, ca în Dănilă Prepeleac, Norocul Fuge de Dăncic şi Dăncic de noroc, femeilor dor vreau alături un apărător, şi chestii de genul ista. Dă să descifrăm, poate totuşi femeilor nu le plac băieţii narţisişti care le refuză, doar cine-s cele mai narţisiste fiinţe de pe pămînt, cine 20 de ore se găteşte de o simplă ieşire la un suc, cine se machiază cînd se duce să ducă gunoiul, daaaaa exact, sto acikov na barabane sektor priz, F, de la Femeie, şi vă daţi seama lora să le zică un tiufeac, Nu, Iobanîi stos, Microsoft şi XP, asta-i al 3-lea război mondial, Israel şi Palestina se odihneşte într-o parte. Fetelor nu le plac bărbaţii nesiguri, asta într-adevăr îi adevăr, dar lor le plac la culme narţişii, da narţişii care-s cu ele nu care-s cu ciuviha de alături.


3 Deci femeile nu iubesc lucrurile prea romantice şi bărbaţii fără surpize, şi chipurile femeilor nu le plac bărbaţii care le spun prea des te iubesc, pun pupuri şi zic prea des cît de mult ei ţin la fata respecitvă, şi aici aşă o fignea mii de contradicţii, dap parc fetele-s acelea care fac o isterică de rock concert cînd nu îi poţi zice te iubesc, oare nu femeile îs acelea care mereu te tachinează cu întrebări de genu, puiu da tu ţii lamine, puiu da ţie îţi place rochia, puiu da ţie îţi place cum m-am tuns, puiu da machiajul meu, puiu, puiu, puiu, headshoooot. Oare să vii la o întîlnire cu vrio una care de asta cu fiţe şi să-i aduci o sacoşă de cartofi la terasă la mojito şi să-i zici că amidonul e foarte folositor la orice, iar eu vreau tu să fii cea mai sănătoasă şi grăiţi măi, o să se uite la tine ca la un lohix, şi a să-i fie ruşine să stea cu cartoafele pe masă, vedi la ele doar în filme totul îi romantic şi pizdos, da în viaţa de zi cu zi, complexuri şi frică de gura lumii, că aşa-i moldoveanul, şi a să zică lumea la dînsu fraza asta îi tatuată pe frunte, eu te iubesc da nu-ş parcă nii frică să mutesc cu tine, şi a să zică lumea. Chipruile femeile iubesc brutalii, da de aici, te numesc un caziol care vrea numa sex, fără chic de romantică, ei cum zic Sîrbii ebatce mi, ciort nogu slomit.
4. Femeilor nu le plac Bărbaţii tăcuţi, fraza de ce taci, mai zi ceva, pe cei care mereu sporesc, şi vor să fie corecţi. Ok, atunci de ce blea voi mereu tăceţi, de ce mereu din voi tre să scoţi ca cu ţejea, de ce voi pastaiana tăceţi, asta creează o impresie că tu vorbeşti cu stîlpii, bărbaţii chipurile care prea mult vorbesc îs plictisitori, da sînt şi deaiştea da sînt bărbaţi care posedă cunoştinţe liberi, care încearcă să  te includă în discuţie, şi tu oricum taci, ghine că pe facebook, gura-ţi îmblă. Şi nu voi vreţi să aveţi un bărbat direct, şi deştept, da bărbaţii deştepţi aproape mereu au viziuni, mereu contestă orice argument, şi de multe ori îs corecţi, căci un bărbat dacă îi greşit se abţine în comentarii ci nu începe a vorbi în van, căci unii ştiu ce vorbesc, alţii vorbesc doar ce ştiu, bărbatul deştept încearcă să le combine.
5.Fetele nu iubesc bărbaţii care nu au grijă de ei, blea da tot voi sînteţi acelea care ziceţi că nu vă plac bărbaţii care stau în faţa oglinzii, sau metrosexualii, şi tot voi ziceţi că bărbaţii adevăraţi nu se epilează, da tot voi ziceţi că nu vă place să aveţi părul lui la voi în gură, paradox odnako.
6 Deci femeile chipurile nu iubesc bărbaţii care mereu se laudă de ce cîştiguri pe frontul popular feminin au, dar totodată o altă ipoteză zice, că fetele iubesc bărbaţii care sînt văzuţi în ochii femeilor. Ap cum asta să explic eu. 
                                                    
Ok, dacă vreţi eu mai găsesc 20,30 de chestii de genu ăsta care se contrazic unele pe altele, dar cert este că ori tu a să-i placi unei fete respectînd anumite reguli de bun simţ, şii fiind aşa cum eşti, căci dacă chiar şi a să o îndrăgosteşti tu prin o aparenţă de a ta, asta înseamnă doar că a să fie ceva momental, şi cu timpul toată această ceaţa va trece, ştiţi de ce multe cupluri se destramă cînd încep a trăi împreună, deoarece cînd ieşi la întîlnire tu întri într-un rol, da cînd trăieşti împreună e greu să fii un actor şi în somn, şi nici o piesă nu durează zile, săptămîini, şi de aceea aparenţa se spulberă de problemele cotidiene şi de rutină, însă cuplurile cu adevărat îndrăgostite rezistă. Deci toate aceste reguli nu se supun nicidecum logicii feminine, pentru că e greu să te supui cuiva care nu există, sau vorba ceea, logica feminină este asemănătoare faptului cum cel mut iar spune celui surd, că cel orba a văzut cum merge cel fără picioare. Cînd vorbeşti de logica feminină e ca şi cum ai merge pe un teren minat, în orice moment poţi să buhneşti  şi să te rupă în 3 părţi. Deci sînt anumite reguli făcute de pseudo psihologi, sau raportate la o anumită persoană, cert este că viaţa şi fetele îs aşă o amesticătură abezbaşanaia de bombă atomică că aici nu intră nici o regulă în joc, aici este doar harizma şi originalitatea personală cu un pic de noroc, aşa că aceste reguli îs venite doar pentru a crea stereotipuri, clişee, şi limite, tu nu le citi, doar fă ceea ce vrei să faci cu fata ta potrivită. 
P.S nu uita de trubă. Da sînt şi bărbaţi complet lipsiţi de logică nu luaţi sexist acest articol, cu feminism şi chestii de genu :*

3 comentarii:

  1. Wow. Știi, noi toți suntem individuali, și avem anumite așteptări de la oameni. În postul tău am văzut doar alb și negru (neîngrijit-metrosexual, prea des-deloc, etc), vezi tu, în viziunea femeilor există și culoarea gri. Concluzia după ce am citit acest post este că ai dat numai peste femei nepotrivite, care ți-au creat o impresie proastă.
    Dacă o Ea va fugi după Mercedes, nu înseamnă că dânsa nu s-ar simți împlinită și într-o căruță ( și viceversa) , crede-mă așa este, oricât de amuzant și ironic ți-ar părea acum.
    Și apropo : „Şi iaca aşă fiind bărbat te întrebi şi nu le place femeilor, ca să eviţi aceste lucruri şi să faci numai ce le place, cap să le cucereşti ” - Dacă tot ce o să te preocupe la o întâlnire, sau într-o relație cu o fată, este să nu faci lucrurile pe care crezi tu că ei nu-i plac, o să fie deja o întâlnire eșuată.
    Sfatul meu, ca femeie, este să te prezinți așa cum ești, nu contează că adori să stai ore în șir în fața oglinzii, sau că fumezi - deși crezi tu că asta ei nu-i place. Ai putea fi surprins de ceea ce se ascunde în spatele tuturor..paradoxurilor scrise de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fetele nu iubesc bărbaţii care nu au grijă de ei///really aici e vorba de simpla igiena personală care nu e familiară tuturor..acesta e adevărul :D îmi place postarea dar e prea radicală, fiecare bărbat și femeie prezintă individualizm !

    RăspundețiȘtergere

Contact

Noi Primim Autori

Facebook: Între Două Lumi.

Adresa:

Alternosfera te cheamă, Alternosfera te-ndrumă

Scrim:

Cînd vine inspirația in rest We Dont Try

Nokia:

62141009