miercuri, 12 septembrie 2012

Hai cu Noi la Chișinău.



   Eu, Botnaru Artur, oficial vă invit la Chișinău în data de 16 septembrie asta e Duminică, să mergem și să susținem marșul Unirii, să dăm dovadă că avem un picușor de atitudine, că ne pasă de ce se întîmplă în Moldova, și că avem un pic de dorință de a privi sigur spre viitor, nu din prisma transferurilor bănești de ,,la Etalea”, sau din „maliarka” de la Moscova.

Eu personal am nuntă pe 16, nunta unui mare unionist Denis, și oricum mă rup în 16, ca pe 16 să bucur două suflete, sufletul familiei lui Denis și Cristinași sufletul Romăniei Mari, eu mă rup ca să rup bușile drogate a rușilor, a celor porci care vorbesc porcește pe stradă, care ne ocupă, și care ne-au biciuit, care au aruncat cu ouă în Bălți demonstrînd că avînd ouă nu mereu ai coaie.

Eu, afiliat istoric, cetățean drăgostos, sociabil, temperamental, organizez transport, o „rutcă” cu care să mergem în inima Moldovei la Chișinău.
ȘI TU deci dacă ai pașaport romănesc, înveți în Romănia, sau ești un simplu doritor. Vrei un viitor mai bun pentru copii tăi, vrei un viitor bun pentru tine, o pensie decentă,drumuri normale și simplu ai gărgăuni în cap hai cu noi la Chișinău.

Nu și Bîc, sună-mă 069440155 pentru detalii.
Drumul te va costa 35 dzi lei, 35 de lei dus-întors, nu 35 dus și 35 întors, în total 35.

Susține unirea, nu fi lenos. Dacă tata nu-ți dă voie zi o minciună și hai cu noi la Chișinău

Cred eu că ne pornim pe la 11-20 din Ungheni, trebuie să fim minim 20, și să avem 35 de lei în buzunar. Ne întoarcem cînd vrem. Pe drum ne oprim unde vrem, cînd vrem, indiferent pentru ce, luați cd-uri, flășuri cu muzică, și bună dispoziție, luați ceva simbolică în 3 culori.

Și DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI
shăiruiește mesajul ca să fim mai mulți, cheamă prietenii și dați să rupem Chișinăul.

8 comentarii:

Contact

Noi Primim Autori

Facebook: Între Două Lumi.

Adresa:

Alternosfera te cheamă, Alternosfera te-ndrumă

Scrim:

Cînd vine inspirația in rest We Dont Try

Nokia:

62141009