marți, 16 aprilie 2013

Apă Din Cran Sau Alt Gust în BMW

My Great Web page                                                 

Astăzi vreau să fac aşa o mini-meditaţie despre lumea paralelă, adică cum ar fi lumea paralelă cu unele fete din ziua de azi, sînt inspirat nuştiu poate de unele aparenţe ale unor aşa numite viitoare mame, care sînt ghidate de nuştiu ce idei, şi se comportă foarte foarte straniu, încercînd să scrie citate despre preţul femeiei, despre cum este bărbatul lor ideal, să pună fotografii de genul ăsta.
 
Uneori zîmbesc cînd văd aşa ceva, înteresant pur şi simplu îmi pare concepţia de a pune preţ unei femei, adică ştii Văd uneori pe facebook postări, de genul Vreau mii  de SMS-uri goale, vrea să mă suni la 3 de noapte să mă trezeşti, vreau să mă strîngi în braţe, vrea să mă apuşi de buşi, să mergem pe bicicletă să îmblăm nopţile bătînd picioarele goale de asfalt,şi cînd unii băieţi încearcă să facă asta ele simplu pun paranteze )), sau se gîndesc oare ce mai vrea şi ăsta de la mine, Pur şi simplu scriţi-vreau  să mă suni la 3 de noapte de pe iphonul tău, să mergem împreună pe bicicletă ca după asta să ne urcăm în BMW-ul tatălui tău, să umblăm nopţile cu picioarele goale eu ţînînd pantofii de 1000 de euro care mi iai cadonat cînd ţi-am supto prima dată, ei cam aşa ceva, atunci va fi mai clar. 
Uneori văd aşa fotografii pe facebook
Mmmmmm, romantic nu-i aşa, "corobkă avtomat", dacă sincer mie tot îmi place, fotografia asta, însă care-i pricolu, mie mi-ar plăcea mai mult procesul prin care s-a ajuns ca să am eu această maşină, dar ei îi place procesul de a o duce de la mall, la discotecă. Multe fete vor tot şi deodată, deodată să dea de un băiet cu tacilă, deodată să şie Mercedes, hop bzîc bzîc abra cadabra şi Mercedes. Tata tot are maşină, eu tot pot să o iau cînd vreau, dar asta nu înseamnă că eu am maşină, asta înseamnă că tata are maşină.  Părinţii mei cînd s-au căsătorit încă nici facultatea nu o terminase, mama cînd mă născuse pe mine încă nu avea studii superioare, trăiam vai de capul nostru, fără apă caldă, pampersuri, lumină, căldură, şi acum au ajuns că ei pot să facă fotografie de asta, puteau să o facă si cu 8 ani în urmă, dar încă odată reamintesc că nu au primit totul  gata. Nu-s atîţea băieţi tineri şi bogaţi ca să ajungă cîte un BMW la fiecare fată frumoasă. Şi încă aşa un mini-sfat pentru ce te-a luat pentru aceea şi te leapădă, dacă te-a luat pentru sex şi buşi, ă să te lepede tot pentru asta, deoarece buşile tăli la 30 de ani nu-s ca la 20, da Mercedesul la 40 îi mai pizdos decît la 30. Aşă că nuştiu nu vă lăsaţi mereu ademenite de o cheie la maşină, pentru că ea nu mereu deschide uşiţa sufletului, ea mai mult deschide uşiţa picioarelor, şi vorba ceea Bojîka vede ce faci tu la Cocos. Vorba Paraziţilor, ce pula mea proastelor pula are un alt gust într-un BMW ?

Pe urmă îmi aduc aminte de cîntecul ăsta care cred că mulţi l-aţi auzit SERDŢE PAŢANA, vorbeam eu într-un timp despre trepte, orice relaţie are trepte, de la nimic se începe şi se ajunge să aveţi totul împreună, iubirea e chiar cea mai frumoasă simţire dar tot noi o distrugem cu felurite pretenţii, daţi-vă voi singur vouă o şansă, timp. Ţineţi minte cînd eram copii şi părinţii nu credeau în ideile noastre, în puterile noastre, şi noi totuşi făceam şi ceream oleacă de timp să aştepte, să vadă, şi cînd îi convigeam ei erau cei mai bucuroşi părinţi iar noi cei mai bucuroşi copii, aşa şi în relaţie, blea oare ce e mai frumos să te urci într-un bmw să ajungi mai repede într-un clubneak ibanîi cu jumate de oameni care  vor ca tu să ai eşec în toate şi cealaltă jumate care aşteaptă să zici primul salut că viditeli ele îs ibati şi vedete şi au 200 de like-uri la fotşile de pe facebook. Eu bleati am jumate de milion pe youtube şi mereu mă salut primul, şi mereu cînd fac şeva şer scuze, Carlas îndeobşte îi CARLAS, şi toţi l-ar invita la ziua lor de naştere toţi iar pune o pivă, toţi ar zice Carlas e drugu meu şel mai bun, toate fetele probabil s-ar pune cu el într-o relaţie. Da să admitem că pe Carlas îl cheamă Eugen Moraru, cine ar face toate aceste lucru cu Eugen Moraru ? Poate profilul lui de facebook real are 3 like-uri, şi merge cu trolicu la serviciu şi vede acolo toată pafasneaga Chişinăului care apropo tot cu Trolicu merge şi care probabil i-o zis vreoadată uăi dăti, dăăăti în ..... Şi atunci Eugen înţelege iactă-is cei care Ţîuie la mine la concert, şi îni strîgă citate din cîntece compuse de mine. Ne întoarcem înapoi, oare aşa idealuri trecătoare îs mai presus decît la urma urmei să zicem, sexul cel la cămin, toată ziua vă plimbaţi prin oraş, mîncaţi îngheţată, cumpăraţi ceva din ultimii bani din buzunar, mergeţi 3 kilometri pînă la cămin, luaţi o gazdă împreună, încetul cu înetul, prin greutăţi la stele, dragostea-i frumoasă noi sîntem urîţi.
Şi cel mai important lucru ca să ştiţi, dacă eu am să mă îndrăgostesc de o fată niciodată nu am să încerc să o impresionez cu BMW-ul, dar am să vin la întîlnire cu o floare mică şi cu zîmbet pe faţă, dacă într-adevăr ţin la viitoarea noastră posibilă relaţie.
Unde-s citatele postate de voi pe facebook, că femeia e frumoasă şi e ca al 5-lea anotimp, femeia este inima familiei, femeia este raza luminii, femeia este muzica rătăcită în inimile noastre,  femeia e o suprafaţă care stimulează adîncimea, ei o pulă, nahui asta, femeia e jopa din lasini, femeia e albumul cu fotci la mare, femeia e răţuşca de pe instagram.

Şi ultimele gînduri despre fetelelelelelele. Şi catastrofic pornind de la tendinţe am să spun ce îmi place, îmi plac foarte mult fetele care scuipă răsărită mergînd pe drum, fetele care merg pe tocuri de 10 cm, ultimii bani îi dau pe louis vuitton făcut la Sîngerei, care în discotecă se uită cu mutră proastă la vodkă, şi vor numai mojito şi sex on the beach, pivă nu bea că-i pentru barîji piva, şi îi nemodnaia, da acasă bea apă din cran, aşa fete şi se cheamă apă din cran. Pentru că apa din cran e cea mai ieftină, cel mai uşor ajungi la ea şi toate pretind să fie apă plată, şi vprocem seamănă cu apa plată, numai că apa plată te face să te simţi om sănătos, lucrează la digestie, da apa din cran face pietre la rinichi. Îmi plac fetele care se regăsesc în iluzii, văzînd filme Hollywood-ice, dar de aici se împiedică în incultură enciclopedică. Îmi plac fetele care îs absente în discuţie, şi care-s mereu mai mult o problemă decît o soluţie, care nu inspiră, da care doar te face să tuşăşti. Cînd la chip e o floare, dar în inimă buruiene încolţesc, şi în aşa momente cînd multe multe ard ca focul, crezînduse girls on fire,  cred că mulţi dintre noi ar trebui să fim ploaie.

Şi pentru sfîrşit mă reîntorc la lumea paralelă, inspirat din cîntecul trupei Cassa Locco
Ştiu că Ma placi pentru ceea ce sunt 
Ma placi pentru ce-ti cantMa placi si-orice-ar spuneCa esti cea mai treaba fata de lume.


Şi în lumea paralelă ar fi o astfel de situaţie, Mergi la bancă să scoţi nişte bani, muuulţi bani, şi o fată frumoasă foc care stă în rînd se îndrăgosteşte momentan în tine şi nu de banii care nu încap să-i pui în portofel, ci de felul tău de a fi, tu îi zici hai să facem o nebunie şi să mergem să luăm cina în Paris, iar ea îţi spune că şi un ceai în gară lîngă ţîgani ar fi minunat, Nu a impresionat-o maybachul tău, şi a zis hai mai bine să mergem cu taxiul, apoi cînd îi propui să doarmă la tine la villă cu toate comodităţile ea zice categoric nu invitîndu-te în cămin, îi zici totuşi insistînd că ai şi plazmă, şi jacuzzi şi un hol făcut doar din oglinzi unde ar putea face fotografie cu iphonul ei rozov care il cadonezi acum, şi ea zice vai mulţumesc dar ştii te-aş iubi chiar dacă ai avea doar o saltea pe care am umflao împreună şi nişte pereţi goi pictaţi de tine, într-o cămeruţă micuţă dar creativă, şi cu televizor alfa, iar dragostea noastră ne-ar apăra de chitanţe şi alte nevoi. Tu vrei să o scoţi la restaurant, ea găteşte spaghetti cu sos şi cu caşcaval, tu faci sală să ai relief dar ea te iubeşte şi fără relief, tu te îmbraci în costum ca să pari mai elegant iar ea special îţi calcă tricoul în care arăţi cel mai funny,  ai găsit o fată care nu-i materialistă, oportunistă, fiţoasă.... eu scriind deam începeam să cred în aşa ceva. Ei cam asta pe azi la rubrica apă din cran, să fim sănătoşi să ne iubim, şi să nu uităm că uneori încercăm să tindem spre ideal omorînd viciile noastre, şi uitînd că unii ne iubesc pentru ceea ce sîntem. 



58 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. nu există superlativul cuvîntului corect , există doar corect!

      Ștergere
  2. Ma bucur ca am citit un articol foarte bun, si "foarte bun" e putin spus. Ai stiut sa nimeresti la tinta, si in plus textul creeaza si buna dispozitie. Bravo.
    Sper doar sa ai cati mai multi cititori, poate-poate se va mai trezi cineva si va privi realitatea in ochi. Dar vremea pitipoancelor indragostite de BMW-uri si a baietilor incapabili sa abordeze fetele "care-s mereu mai mult o problemă decît o soluţie" pare ca nu se va termina prea curand...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu se va termina nicodată, din păcate...

      Ștergere
    2. Adevarat spus despre unele fete. Dar mai corect era daca spuneai ceva si despre ratati care gasesc o fata anti-sociala si fraiera daca nu bea, nu merge prin cluburi si afirma deschis si sincer ca nu are multi prieteni, ca ii place sa citeasca. Despre acei nesimtiti care pot sa aiba cea mai scumpa fata langa ei si tot sa se duca sa o compare cu alta. Despre porci care nu mai ies cu tine daca nu te culci cu ei, sau care te intreaba din prima cand te culci cu ei ca sa fie siguri ca iti dau acele flori degeaba sau nu despre care vorbesti tu :)
      Unei fete adevarate nu ii trebuie florile voastre, florile sunt frumoase nu in vaza, ci acolo unde le este locul. Unii baieti chiar cred ca totul se rezuma la niste floricele,..bombonele si gata..sambata seara se dau cu parfum si isi imbraca ''custiumu'' nou si asteapta ca "Angelica" sa li se ofere pe tava.
      Si e adevarat, o fata nu ar trebui sa se uite la bani ..dar sincer nici sa fie cu un bou care nu poate face nimic si care zice: ce fa nu iti place de mine ca n-am masina... nu te multumesti cu ce ai...tu vrei BMW. Asta e scuza cea mai buna a barbatilor, ma lasat ca nu am bani, nu ma lasat ca sunt un prost care nu poate face nimic.
      Poate o fata are nevoie sa vada ca esti in stare de ceva, ca ai idee, ca vrei sa muncesti si sa devii cineva.
      Sau sunt unii si din cateogoria care se considera prea destepti sa faca ceva si vor sa fie iubiti doar pt rationamentul lor special. Sincer nu ma incanta cu nimic sa vad ca un baiat e super destept daca el e lenes...prefer un baiat care nu este super inteligent,...dar care incearca,persista si lucreaza mereu asupra sa.
      Eu sunt fata si am fost lasata de N ori pentru ca nu m-am culcat cu unii sau mi sa spus replica: Esti prea buna...esti desteapta..dar nu e interesant cu tine. Normal ca nu e interesant cu o fata cuminte..nu ai aceleasi emotii..palpitatii pe care le ai cu una mai nesimtita..care nu te cauta..nu iti raspunde..si te atata...na..setea de aventura..
      Oricum usually fetele bune ies si raman cu ratati...si baieti buni cu niste c'rve.


      Ștergere
    3. Total de acord. În special ”Ești prea bună”... asta deja chiar e iritant să auzi...

      Ștergere
    4. Foarte corect spus.. In genere in ultimul timp observ din ce in ce mai mult ca niste baieti cre sunt cu adevarat bravo au alaturi niste fete de 2 bani care le arata toate mofturile si "cornitele" pe care le au.Vor sa aratae ca sunt mindre si cica sa lase EL sa umble din urma EI.Si invers, o fata care intr-adevar merita ceva bn alaturi da de un ratat care ii scuipa in suflet si iti bate joc de sentimentele ei asa cum stie.Paradoxal defapt, dar nu-mi pot da seama de ce se intimpla asa. Si unii baieti, atit de fatarnici, dintr-o parte vor fete care w-i iubeasca si sa-i aprecieze asa cum sint, iar pe de alta, tot dupa astea fitoase se usuca,si fac tot felu de gesturi si chestii ca sa le intre in voie. Care-i cauza lume?

      Ștergere
    5. total de acord!!!!

      Ștergere
  3. Mi-a plăcut foarte mult despre ce ai scris, fix la țintă! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multi vor citi acest subiect, vor zimbi vor visa, apoi vor face tot cum au facut pin acum..... pe unii nimic nui schimbă

    RăspundețiȘtergere
  5. Și încă o dată ai m-ai bucurat))) Îmi place nespus că ai scris pe această temă atît de actuală în secolul nostru..Păcat că unele fete au decăzut pîna într-atît, dar totul se întoarce ca bumerangul) Mulțumesc pentru articol ♥

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt si eu domnisoara la randul meu,si e trist sa vad cum din cauza la unele,baietii isi fac o parere generala despre femeie in general ,si ii dau dreptate.Multi tineri atat baieti cat si fete isi dau aiere pe banii parintilor ,fara sa realizeze ca n-au facut nimic pentru asta ..ca e doar meritul lor,a parintilor..sau domnisoare care nu se analizeaza mai intai pe ele dar vor ,,printul cu limuzina neagra" si au uitat sa aprecieze o o floare,o plimbare si un apus de soare..Foarte ....direct articolul ,si adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesant, cite din fetele care citesc sau comenteaza se regasesc in cuvintele tale? Cite din ele afirma ca nu au nevoie de BMW, dar daca il ai nu se da in laturi?! Cite din ele iti vor spune: azi stam acasa caci nu avem bani de club, etc...
    Ei bine, lucrind in club, am observat multe tipuri de fete!
    Insa ma bucur ca imi aduc prietena la club doar odata in 3 luni si atunci daca inca mai vine!
    EU ma bucur ca am o prietena care ma iubeste pentru ceea ce sunt, si nu pentru bani sau masina!

    RăspundețiȘtergere
  8. Tipul de persoane care te înconjoară depinde de locurile pe care le vizitezi, de activitățile pe care le practici, de tine ca persoană, în primul rând. Dacă în jur nu vezi decât astfel de fete, iar asta te deranjează, poate-ți revezi viața și hobby-urile. Dacă, însă, ai scris toată poliloghia de mai sus pentru niște tipe insignifiante din viața ta, atunci mi se pare ciudat că ți-ai pierdut timpul aiurea. :) Critici ai societății sunt cu nemiluita. Cred c-a devenit un fel de modă.

    RăspundețiȘtergere
  9. ...fiacare traieste cum vrea si nu esti tu in drept sa judeci pe nimeni...si nu fetele sunt materialiste dar totii suntem asa caci asa ne impune timpul de astazi...fara venituri materiale nu iti poti prelungi existenta...dar daca tu crezi ca poti sa traiesti fara banii aunci incepe asa cum te-ai exprimat tu:gaseste-ti o kamera si un matras (pe care tot treb sa dai banii)..si deseneaza peretii si traeste..interesant cit timp o sa rezisti...!!!!?!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. baaaaaaa..... esti prost....daca nai prins mesajul acestui blog...mars de pe pagina asta ....ca nui pentru tine :P

      Ștergere
  10. Fete, fete și iar fete , dar băieții ce-s sfinți da ? Desigur că fetele din prezent vor să locuiască în lux , anume pentru faptul că în era noastră informația e peste tot , pe cînd pe vremea părinților noștri nu exista accesibilitatea aceasta și se conformau realității, acum e la fel, e și normal ca să ne creem idealuri, în special pe acelea din filmele după care generația noastră a crescut . Dar să fim sinceri acest fenomen a existat mereu , tot timpul lumea se uita dacă e boier , prinț sau e de viță nobilă astfel nu mai conta exteriorul !

    RăspundețiȘtergere
  11. hm, ai o cursivitate în gînduri faină! total de acord cu ceea ce ai zis, urmărit fiecare cuvințel de la început pînă la urmă și tot ce pot să îți zic e un +1 enorm.

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, bine scris, e adevărat ce zici, DAR... zicei voi că felete sunt materialiste, că vor să atragă doar cu frumusețea exterioară și că ”în inimă buruiene încolţesc” și bla, bla, bla... dar tot voi,, adesea nume asta și căutați (nu zic, poate că e doar pînă la o vîrstă, dar oricum...) , iar cînd găsiți o fată sinceră, pe alocuri poate naivă, care nu o interesează ce mașină ai și cîți bani... voi o călcați în picioare, pe ea și sentimentele ei... și-i păcat, pentru că anume fetele bune adesea suferă... și se întreabă: Unde-i dreptatea?

    RăspundețiȘtergere
  13. Big Like.. Nu credeam ca mai sunt tineri azi cu asemenea pareri. Chiar prea mult "pafos" si imitari iluzorii in societatea de azi!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bratish,eu tot vroiam dintotdeauna sa intilnesc viitoarea prietena la biserica dar am intilnito la o terasa unde venise cu prietenii:adevarul nu exista fiecare are adevarul lui!!!:)

    RăspundețiȘtergere
  15. eu cred ca fetele pe care le-ai descris in ultimul paragraf exista :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu consider ca fiecare isi gaseste perechea dupa chipul si aparantele proprii. Un dobitoc care cumpara Mercedes-ul special ca sa agate mai multe tirfulite, in sfirsit va imbratrini linga o tirfulita. O tirfulita care cauta baieti sau barbati cu bani si case scumpe, va imbatrini in cusca ceea scumpa linga un barbat care-si va petrece noptile in alte case... In lumea paralela fiecare isi are perechea ^^

    RăspundețiȘtergere
  17. aaa, si de ”pafos”... as stringe bani un an de zile din salariu si mi-as lua bilet la avion spre o tara de afara, si acolo voi dansa o seara intr-un club oarecare, apoi la avion inapoi, de cit sa intru in ”cluburile” din Moldova!

    RăspundețiȘtergere
  18. Un "mini-sfat" pentru "mini-filozoful" din tine: mai citeste ;)

    http://www.youtube.com/watch?v=s1eUO6u3RN4

    RăspundețiȘtergere
  19. Admit ca articolul tau descrie un fenomen din societatea actuala care avanseaza in pasi rapizi si e trist, dar tu plasezi imaginea generala a femeii din societatea noastra intr-o lumina extrem de proasta neargumentat - fapt pentru care ar trebui sa porti responsabilitate, fiind o voce aparent destul de rasunatoare pe site-urile de socializare. De fapt, aceasta batalie a sexelor in Republica Moldova este o problema grava, si am observat o tendinta a barbatilor de a critica si a face femeia vinovata pentru orice viciu social. Schimbarea de valori in societate nu are nicidecum ca si cauza natura vicioasa a femeii - daca nu vrei ca prietena ta sa fie atrasa de un BMW, de ce te urci la volanul lui, ia-o cu caruta la date. Aceste tendinte noi au de fapt o radacina mult mai profunda, sunt un rezultat al globalizarii si consumerism-ului care a inceput sa patrunda si societatea noastra in ultimii ani, si la care raspund in mod egal si femeia si barbatul. Din pacate, oamenii in Moldova nu au nici cultura nici educatia pentru acces la o gama atit de larga de produse si servicii si li se intuneca mintile, plecind capul cum ne sta noua in fire si acceptindu-le in viata lor cu usurinta. E adevarat ca s-a cam ridicat numarul celor care pot fi categorizate ca si femei desantate in Moldova, dar si numarul barbatilor care traiesc cu datorii si nu au ce minca dar isi cumpara masini scumpe si lanturi din aur la git s-a ridicat. ARATIND CU DEGETUL IN DIRECTIA GRESITA NU SOLUTIONEAZA PROBLEMA, DAR O AGRAVEAZA SI DECLANSEAZA O DIVERGENTA SI MAI MARE INTRE SEXE, CARE AR TREBUI SA FIE IN ACEEASI TABARA CA SA LUPTE CU ACESTE TENDINTE. Cit despre tine Artur, cu tot respectul, dar referitor la ultimul comentariu: "eu scriind deam începeam să cred în aşa ceva", posibil daca vei iesi mai des in mediuri mai sanatoase si nu cluburi/cafenele in fata carora stau parcate BMW-uri, ai fi inspirat de altceva si ai putea intilni ceea ce de fapt tu negi ca exista: apa potabila (asa m-a intilnit pe mine prietenul meu care nu are nici vila, nici BMW). Stiu ca exista critica la critica mea, dar eu cred ca e gresit sa promovezi acest articol in mod public din motiv ca promoveaza in scoietate idei bolnave si neargumentate, sau ai vrea tu, din moment ce visezi la ceva frumos, ca intr-o buna zi copii tai sa citeasca ce de fapt a crezut tatal lor despre viitoarea lor mama, i.e apa din cran... Mi-ar fi rusine.
    p.s Nu uita-ti ca in viata culegi ceea ce semeni. Va indemn sa semanam lucruri frumoase, ca sa avem ce culege.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci de critică, oriunde e promovat articolul dacă e promovat de mine, scrie că e adresat unor femei, doar, eu iubesc apa plată, şi am foarte multe prietene care îs aşa, ştiu fete virgina la 20 de ani, şi respect acest lucru, în acest articol sînt nominalizate unele doar din reprezentantele sexului frumos, dar copii mei dacă vor citi voi fi mîndru că se înteresează de gîndurile tatălui său, şi aşa ei mă vor cunoaşte mai bine, nu vreau să fiu un părinte securist, comunist şi să ascund de copii mei ideile mele, dacă or vrea s-or mîndri cu mine, dacă nu, deci nu. Merci măcar că ai citit, eu port responsabilitate de orice gînd, şi idee publicată.

      Ștergere
  20. frumos articol,desigur multi si-ar dori o relatie frumoasa precum ai descriso,in special genul masculin, insa odata ce nu sintem incurajati de persoanele dragi ca de exemplu pe a cea persoana pe care o iubim, nu vom avea nici BMW nici cele mentionate, personal sint un elev de 20 ani, am masina personala si uneori nu am probleme cind ma refer la situatia financiara, insa cu toate acestea nu arat aceasta ma stradui intr-o discutie cu genul opus sa fiu zimbaret si sa le atrag atentia de fiicare data de fiecare daca cind am posibilitatea,si la nici una nu stie ca am cum zici tu masina personala, deoarece eu caut ceea ce descrii tu, ba din contra ma stradui sa ma comport cit de simplu ar fi posibil, si sa stii ca rar cind am avut succes,insa principiile nu le pot schimba pentru ca s o personalitate cu un caracter puternic.La fetele noastre dragi care le place sa imble pe la disco foarte des nici nu atrag atentia, cu tigara in bot cind le vad imi vine a le scuipa, iar pe cele cu fite nici nu le pot rabda, deci e greu acum cu sentimentul numit dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  21. BRAVO! LE-ai zis din INIMA!

    RăspundețiȘtergere
  22. Sa stii ca nu exista CADONAT, te rog, imi zgirii urechea :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Citesc si rid :)) Copchii luati sovestea in mini,uitativa in oglinda si uite-te atent cine esti.Daca esti sincer cu tine atunci lumea din jur o sa te vada asa cum vrei tu,daca nu atunci singur o sa te ,,putaesti in pokozanii'' cind vine vorba de sentimente sau ginduri(cine vrea o sa inteleaga.).Asa ca invatati sa va exprima-ti sincer gindurile(daca tot vrei sa creezi o impresie falsa ,incearca sa parca cit mai reala[macar s-o crezi tu]).Dar ce tine de tinerele domnisoare(curve virgine ) ce pot zice:Este asa ceva dar are o argumentare(daca toti s-ar intilni inainte de a face sex,cam ar pute a mormon(aistea care traiesc in colonii din america,,tipa credinciosi'') asa ca.....cum iti asterni asa dormi>>>vrei sex>,sex primesti,vrei fals> fals primesti,tare departe nu ajungi asa.
    Eu am cautat o fata cumsecade ,fix asa m-am prezentat si eu :sarac,fara minte,naiv,iubitor,,tipa cu perspectiva" si am primit ce am cautat.Asa ca cum te atasezi fata de viata asta primesti
    Ps.Vrei un milion ,cind o sa fii pregatit sa il ai si o sa vrei o sa il ai.Ramine de vazut cum de facut :lol:
    Cu respect Stefan Manole

    RăspundețiȘtergere
  24. Sincer citindu-ti articolul am vazut fetsele din Chisinau, dar si baietii. Am trecut prin asa ceva, am fost sincera niciodata nu am vrut sa am alaturi pe cineva luandu-ma doar dupa BMW, Mercedes sau portofel. La discoteca am fost de 4 ori in viata. Dar totusi am observat ca mare parte a baietilor din Chisinau tot prefera pitipoancele (pentru sex sau nu, nu stiu), iar apoi cand ii lasa cu buza umflata, vin si mi se jeluie. Multi dintre baietii/barbatii(ca la 24-25 ani nu stii in car categorie sa ii pui) sunt deja obisnuiti cu modul "material" de a atrage atentia unei fete, prin cadouri si "sustinere financiara", iar cand ajung sa vada ca nu o pot cumpara prin asa modalitati ti-o intorc in fata "Ceri prea mult"... Unde e logica? Nu cred ca poti invinui doar fetele. Daca baietii nu le-ar prefera in 3-4 ani ar disparea complet, dar evident fenomenu ia amploare. Deja si liceenele sunt contaminate.

    Cat despre fetele pe care le descrii in ultima parte, ce sa zic. Baietii prefera sa le numeasca "Fete cu principii", Plictisitoare, care nu isi traiesc viata, Inhibate si introverte. Fuck logic.

    RăspundețiȘtergere
  25. poza ta nu e reprezentativa articolului... mosneagu din imagine nu e mos Ion din Putuntei dar Flavio Briatore asa ca poza demostreaza contrariul, DIN PACATE

    RăspundețiȘtergere
  26. să ştii ca m-am îndragostit in articolul ăsta,e chiar inspirat din cruda realitate...dar aşa fete există ele nu sunt atît de puţine,doar ca nu bat la ochi,pentru ca nu îşi strica sănătatea cu tocurile nante şi alcool,la fel nu irosesc timpul pentru cluburi şi partz nonsens.Sper să îţi găseşti fata pe care o vei iubi,pentru ca ea va fi idealul tau.

    RăspundețiȘtergere
  27. Jali ca n-ai bmw...mai ales un m5...shi cind ieshti in club cu 2 tiolshi prosta shikarnie, te apropii de casa sa plateshti shi vezi ca n portofel ai doar evro de 100, blea, unde la 2 de noapte sa schimbi evro, iaka sha probleme bratan!...bazariu cind treshi prin toate treptele vietsii invetsi sa traji plusuri din toate situatiile, prosta la unele realino li plashi sa suga...

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu sunt de acord cu toate cele spuse cu toate ca articolul e buuuuuun!!!!
    Ce vreau sa zic e ca problema consta nu doar in fetele care-s materialiste, dar shi in baietii care se uita la fata analizind-o ca pe o imagine de pe revista!!! Problema in ziua de azi e "COMUNICAREA", nu pe internet!!!!, din pacate noi viata reala o traim virtual, nu apreciem momentele pe care nu le poti savura cu un like obtinut pe facebook!!! In ziua de azi tot mai rar vezi un baiat sa mearga ku flori la intilnire, VOI CREDETI CA NOI ASTA NU APRECIEM?! mai mult decit atit, noi adoram florile shi nu e vorba de mashini, ville, bani, ideea e ca BARBATII tot mai des incearca sa-shi camufleze careva probleme, sa ascunda ceva aducind aceste aparente false!
    Asha ca shtii kum se zice:"Cine cauta gaseshte!", eu nu zik ca barbatii sa se uite la fete urite, demoralizate, intr-o stare de criza psihologica :D , dar daka se uita la o fata pe care e evident scris:"De vinzare", sa suporte consecintele shi sa nu zica, :"Ahhh, exista numai fete materialiste, that's kind of bullsh*t"!

    RăspundețiȘtergere
  29. Mi'a plakut foarte mult ceia ce ai skris...Sunt kuvinte de aur..
    Nu bogatia il face pe om...Si de cele mai dese ori, cei bogati traiesk kite 1-2 ani si se despart.. Pe kind unii kare urka pe trepte impreuna, ajung pina la batrinete,tot impreuna...
    ...Eu nu spun, mi'ar placea si mie sa fiu la volanul unui BMW...
    dar mi'am ales un baiat fara masina, si kare nu traieshte din banii tatalui sau. Mi'am ales baiatul care ma iubeshte nu pentru ceia ce imbrak, sau de ceia ca am un makiaj atragator...M'a ales pentru ceia cit de bine am grija de el...Si chiar deloc nu a fost nevoit sa fac buzele ratzushka))
    Sunt mereu asa cum sunt, si niciodata falsa...
    ...
    Atunci kind 2 persoane se ridika impreuna pe trepte, in sfirsit ajung cei mai bogatzi...plini de dragoste...si vor invata sa infrunte impreuna greutatzile ...
    Pacat ca putine fete inteleg asta...
    Si si'au pierdut instinctul de Mame,si femei grijulii...

    RăspundețiȘtergere
  30. asa dohuia like-uri , si asa dohuia cranuri printre ele....

    RăspundețiȘtergere
  31. ce faci atunci, cind tu ca fata esti cuminte, nu te intereseaza discotecile, vreai doar sa te indragostesti sincer si neconditionat, ai de toate, material, si un baiat mai modest ii e frica sa se apropie de tine si sa faca cunostinta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ar fi si normal sa-i fie frica ,pentru ca nu o face asta zilnic ,precum cei baieti mentionati in comentariile de mai sus.

      Ștergere
    2. Eu tocmai caut asa o fata. Pe unde va ascundeti? :) Am si eu de toate si vreau sa imi gasesc printre fetele asigurate material una mai putin stricata de glamour si cultura de mase.
      Nu am nevoie de banii cuiva, dar viata m-a facut pragmatic.

      Ștergere
    3. Eu cred că poate ar trebui cumva de îi dat un namiok, sau nuştiu sincer eu cred că mi-ar fi pur şi simplu ruşine să mă apropii de aşa o fată, pentru că m-aş gîndi că ea o să mă eie în rîs,dar vreau să cred că o să ne găsim şansa.

      Ștergere
    4. In parcul comsomolistilor, pe o banca si cu o carte in maina :)

      Ștergere
  32. - Artur, daca te intilnesc pe strada, iti string mina! :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Gindurile sunt intradevar bune si cine stie a pretui corect o persoana o va face, chiar si acel baiat care nu duce lipsa de nimic si are de toate:bmw, bani ,vila..etc daca a facut toate acestea cu miinile sale proprii nu se va uita la cea care stie doar sa ii suga din buzunar !!! Bravo autor :)

    RăspundețiȘtergere
  34. frumos ..mia placut bravo !

    RăspundețiȘtergere
  35. http://www.youtube.com/watch?v=4Ifc8CMAeaU

    RăspundețiȘtergere
  36. frumos spus...cuvinte care ascund un adevar imens...cuvinte importante la care multi nu dau importanta...dar oare nu sunteti tot voi, partea masculina a alege o fata din cocos,una cu buze umflate, cu par si unghii false?nu sunteti voi cei care prin bani incercati sa cuceriti o domnisoara?????si mai ales in momentele cind aveti oportunitatea de a alege intre o fata simpla si draguta cu inima mare si asa numita "fashiongirl" tot o alegeti pe a doua...sunteti indiferenti si egoisti ...vreti doar sa va laudati prietenilor cu noua jucarie ,iar cind vine momentul ca ramineti singuri va amintiti de faptul ca in ziua de azi mai exista si un suflet in fiecare persoana ...e vina fetelor ca si-au pierdut valoarea si nu stiu a pretui nimic din tot ce e intradevar importat dar e si vina voastra ,cautati doar o prada frumoasa pentru a aparea la inaltime pe covorul rosu !

    RăspundețiȘtergere
  37. E bun articolul, sunt multe puncte care le-ai tintit bine. Doar că nu văd in el o critica constructiva. Adica ok, nu iti place situatia, critici, dar ce solutii oferi? Sau altfel risti sa iti pierzi autoritatea in fata celor care te citesc! Te salut!

    RăspundețiȘtergere
  38. Articol bun... ca sens.. dar exprimare aiurita , nustiu ce limba e asta :) am inteles-o pt ca vorbesc si romana si rusa... dar despre cei ce cred ca e la moda un astfel de limbaj.. poate fi scris un alt articol si mai bun ca asta !

    RăspundețiȘtergere
  39. Articolul reflecta realitatea-partial. Nu e bine sa generalizezi.In club eu personal am iesit de 2 ori, desi mereu mi se zicea ,,offf, pe tine de fiecare data cind te sun Inveti... (cu o voce din aia zeflemitoare)... o sa ajungi fata batrina...o sa inebunesti de atita stat in casa''. Mi s-a propus sa fiu model, am refuzat din start, stiind ce se ascunde in culisele industriei respective. Am facut mereu ce cred ca e bine pentru mine si am ajuns sa am un job foarte bun fara pile. Cu prietenul meu am facut cunostinta la o zi de nastere si pentruca iesim la teatru/film/gradina botanica/stam acasa si nu in club sintem considerati plictisitori(and frankly, i don't give a damn).Am 2 prietene adevarate (din clasa 1 pina acum) si toate 3 am ajuns la 23 de ani fara sa avem macar o data parul vopsit, unghii/gene false, botox si alte artificii si nici una nu am avut insuficienta de atentie masculina. Dinsele nu au inca prieten,deoarece baieti demni gasesti foarte putini in societatea noastra.

    ps: pitipoancele se inmultesc in functie de cererea la ele si cererea apare din partea barbatilor care nu vor sa-si bata capul cu femei ,,complicate". Bine-a zis cine-a zis mai sus ,,ce semanati aceea culegeti''.

    RăspundețiȘtergere
  40. E atît de adevărat acest articol încît am dorința să mă scol in picioare și să aplaud cuvintele tale.Citind articolul „Apă din cran" am început să mă gîndesc la viitorul copiilor care se vor naște,și cu părere de rău ei tot vor trăi în această realitate,pe care nu mulți vor să o schibe.

    RăspundețiȘtergere
  41. Ceva de genul : https://www.youtube.com/watch?v=O87EayHrKqY

    RăspundețiȘtergere

Contact

Noi Primim Autori

Facebook: Între Două Lumi.

Adresa:

Alternosfera te cheamă, Alternosfera te-ndrumă

Scrim:

Cînd vine inspirația in rest We Dont Try

Nokia:

62141009