sâmbătă, 16 februarie 2013

TATTOO O ARTA SAU N-AM CE FACE CU PIELEA? vol 2


Tatuajul este o formă de artă, aparută cu mii de ani în urmă.
Acesta se realiza la început cu ajutorul unor ustensile din os, care aveau aspectul unor dălți zimțate. Tatuajul este practic introducerea de tus într-un strat superficial al pielii, astfel putându-se crea diferite motive. Deși la început tatuajele aveau rolul de a marca funcția unui individ într-un trib, acesta a fost preluat de europeni și de alte națiuni, modificându-i funcția într-una artistică.
Astăzi, tatuajele se execută în saloane specializate, care oferă condiții optime realizării unei astfel de lucrări (curățenie, aparatură profesională, personal specializat).
Modul de realizare a tatuajelor s-a modificat foarte mult în ultimele două sute de ani, în zilele noastre utilizându-se aparate special concepute pentru așa ceva, iar simplele modele de altă dată au fost înlocuite cu motive florale, simboluri chinezești etc., ajungându-se chiar la portrete de o calitate și fidelitate remarcabilă.

Fotbalistii sint oamenii care sint ca si starurile pe ei la fel îi ştiu milioane, îi văd şi uneori îi copie, am hotărît să mai fac o mini selecţie a fotbaliştilor cu tatuaje, primul articol e aici Tatuajele fotbaliştilor
1. Daniel Alves


2.Kevin Prince Boateng
 
3 Nicklas Bentdner.
 
4 Daniele De Rossi


 5.Mathieu Debuchy
6 Nigel De Jong.

 7 Zlatan Ibrahimovic
 
 8  Simon Kjaer

 9 Mario Mandzukic
 10 Yann Mvila


 11 Wesley Sneijder.


 12 Thiago Alcantara

 13 Gregory Van Der Wiel



Am şi o idee referitor la cele mai extravagante coafuri ale fotbaliştilor, dacă v-ar fi interesant să vă uitaţi la aşa ceva puneţi un comentariu cu Da.



6 comentarii:

Contact

Noi Primim Autori

Facebook: Între Două Lumi.

Adresa:

Alternosfera te cheamă, Alternosfera te-ndrumă

Scrim:

Cînd vine inspirația in rest We Dont Try

Nokia:

62141009